Elindul az i-Clinic!

Elindulunk

 

Nagyon régóta vártuk ezt a posztot, de azt gondoltuk, hogy sokkal vidámabb lesz. Bő 3 éve letettük egy rendszer alapjait, amit gyógytornászoknak készítettünk. Az elmúlt hetekben már csak pár lépés választott el minket attól, hogy teljesen elkészüljünk és egy aránylag nagy marketinges porverés mentén az ügyfeleink elé tárjuk az i-Clinic-et. Az élet persze közbe szólt és 4 héttel ezelőtt ismételten kellett vennünk egy nagy levegőt. Hogy eddig milyen megpróbáltatásokon mentünk keresztül, ebben a postban találjátok: Az i-Clinic eddigi története.

Úgy döntöttünk, hogy a marketinges költségeinken vágunk egyet és anélkül publikáljuk a rendszert.

Azt gondolom, hogy ezzel talán egy kicsit segíthetünk a gyógytornászoknak ebben a helyzetben, ha másban nem is, talán egy egyszerűbb és gyorsabb, átláthatóbb munkavégzésben a járvány lezárulta után és bízunk abban, hogy ha jelenleg egy kicsit több ideje van most a gyógytornász társadalomnak, akkor megismerhetik, mit szeretnénk nekik adni, mi az, amivel készültünk.

Nagyon szerettük volna, hogyha az indulásra elkészül még egy olyan súgó funkció, ami a rendszeren belül folyamatosan fogja a felhasználók kezét. Nagyon szerettünk volna egy olyan játékos funkciót, amivel a rendszeren belül pontokat, díjakat és ezeken keresztül kedvezményeket lehet szerezni. És nagyon szerettünk volna egy sokkal komolyabb információ alapú súgót és ügyfélszolgálatot. Ezek sajnos most nem készültek el vagy nem tudnak elindulni.

Viszont elkészültünk azokkal a funkciókkal, amik szerintünk egy rendszerbe foglalva nagyon-nagyon megkönnyítik a gyógytornászok életét a praxisuk managementjét.

Ezt most szeretnénk publikálni és a magyar gyógytornász társadalom rendelkezésére bocsátani ingyen. Ez az ingyenes időszak a járvány végétől számított 90 napig fog tartani.

Nagyon bízunk benne, hogy elnyeri a tetszéseteket és további ötleteket fogtok mondani, amikkel olyan irányba fejleszthetjük tovább a szoftvert, ami még jobban fogja segíteni a munkátokat, mint amit mi erre a mérföldkőre megterveztünk.

Nagyon szeretnék köszönetet mondani a kollégáimnak, akik részt vettek a rendszer fejlesztésében és azoknak a kollégáknak is, akik ugyan nem közvetlenül a rendszert fejlesztették, de lehetővé tették, hogy a cégünk ki tudja termelni azt a profitot, amit ebbe a rendszerbe forgattunk és 3 éven keresztül folyamatosan fejlesztettük. Óriásiak vagytok… bár remélem ezt tudtátok eddig is smiley. Köszönöm!

Szeretnék köszönetet mondani azoknak a gyógytornászoknak is, akik a tapasztalatukkal és véleményükkel segítették a rendszer elkészületét. Sokadszor, de még mindig nem elégszer köszönöm Koncsek Krisztina támogatását, aki nem csak a vállficamomat tette rendbe, de a rendszerhez is nagyon sok értékes meglátással és véleménnyel szolgált és a rendszer egy előző verzióját a mai napig is rendületlenül használja. Molnár Angélát is ki kell emeljem, aki betekintést engedett egy több fős praxis belső ügyvitelébe és neki köszönhetjük, hogy nagyon sok funkciónk a mai napon úgy néz ki, ahogy majd ti is látni fogjátok.

Szomorú időszak ez sokunknak, de szeretném, hogyha nem csak az elmúlt 3-4 hét és az előttünk álló ki tudja mennyi idő nehézségei töltenék ki a tudatunkat és ezt kívánom mindenkinek. Szeretném, hogyha egy kicsit előre tekintenénk, egy kicsit azt látnánk ebben a helyzetben, hogy talán az életünk ezután egy kicsit jobb, végiggondoltabb és szervezettebb tud lenni. Hogy megtaláljuk azokat a dolgokat az életünkben, amik igazán fontosak és észrevegyük, hogy mi az, amire kevesebb időt kellene fordítanunk. És szeretném azt kívánni mindenkinek, hogy a szoftverünk, a munkasorán ezekhez egy eszköze legyen a gyógytornászoknak.

Tudjuk, hogy a rendszert még tökéletesítenünk kell és azt is tudjuk, hogy GDPR szempontjából, még nem vagyunk rendben, de a munka folyamatos ezeken a frontokon. Azt gondoltuk, hogy mankót fogunk adni a praxis managementhez, az adatvédelemhez, egy egyszerűbb és gyorsabb munkavégzéshez. Ezzel szemben most nem csak adni tudunk, de kérnünk is kell. Szeretnénk kérni, hogy a rendszert minél többen próbáljátok ki és a Facebookon vagy e-mailben az észrevételeket, kérdéseket, induláshoz szükséges tanácsokat nyugodtan kérjétek és írjátok meg nekünk. Ahogy erőnkből telik (és azt el kell áruljam, hogy azt gondoltuk, hogy sokkal nagyobb erőt tudunk majd ehhez felvonultatni), azonnal fogunk segíteni, válaszolni, és megfontolni azt, hogy még mivel tudnánk a rendszert tökéletesíteni.

Ez az időszak még csak lépésenként fog beindulni. Nem tudjuk pontosan, hogy a rendszer és a serverünk milyen terheltséget bír. Ezért a jelentkezők, akik jelentkeznek a tesztre, bekerülnek egy adatbázisba és 1-2 naponta mindig csak 10 jelentkezőt fogunk beengedni a rendszerbe. Így biztosítani tudjuk, hogy a serverünk ne terhelődjön túl. Illetve, ahogy jönnek a kérdések, folyamatosan fogjuk kommunikálni a válaszokat, nem csak kérdés feltevőjének, hanem az egész közösségnek Facebookon, Gyakran ismételt kérdések formájában, blogpostokban, esetleg a felhasználói kézikönyv szofisztikálásával.

A rendszert igyekeztünk egy szűkebb körben, de gyógytornászok igényeiből táplálkozva felépíteni. Ez ezután sem lesz máshogy, ezért nagyon-nagyon számítunk az észrevételekre és az építő kritikákra.
Reméljük, hogy minél több embernek minél jobban fog tetszeni a rendszer már az első körben is, de a kritikától sem riadunk meg és fel fogunk nőni az észrevételekhez. Bármikor keressetek minket bátran.

Kedves Gyógytornászok! Köszönöm, hogy elolvastátok a soraim! Mindenkinek nagyon jó egészséget és kitartást kívánunk és nagyon várunk benneteket a rendszer felhasználói között!

Regisztrálni, illetve a regisztrációs igényt elküldeni itt tudjátok: https://i-clinic.hu/i-soft-clinic-demo/

 

És a regisztráció előtt és után is, kérlek kövessetek minket Facebookon is, ahol igyekszünk minél több információt megosztani veletek!

 

Jenei Róbert üv. I-Soft.hu Kft.

 

Az i-Clinic.hu gyógytornász praxis management szoftver az I-Soft.hu Kft. nagyszerű kollégáinak a támogatásával és áldozatos munkájuknak köszönhetően jött létre.

 

Kipróbálnád te is az első magyar gyógytornászoknak szánt praxis management szoftvert, ingyen és mindenféle kötelezettség nélkül?