A fejlődés nem áll meg: neked is fejlesztened kell a praxisodat!

v7.png

 Lehet, hogy te nem szánod rá az időt a gyógytornász praxisod korszerűsítésére, de biztos lehetsz benne, hogy a konkurenciád ki fog használni minden olyan előnyt, amikkel új pácienseket szerezhet magának. Ugye Te sem szeretnél lemaradni mögöttük? Akkor viszont nem lehet kifogás, hogy „De nekem erre nincsen időm!”

Amikor a praxisod megújítását szóba hoztuk, természetesen nem a több millió forintos kiadással járó felújításokra és gyógytornász eszközök beszerzésére gondoltunk. Sokkal inkább egy olyan segítségre, ami leveszi a válladról az adminisztrációs, illetve dokumentációs terheket, dinamikusabbá és kétirányúvá varázsolja a pácienseiddel való kapcsolattartást, ráadásként pedig még az időpontokat is nyilván tartja helyetted.

 Igen, az i-Clinicről van szó

Arról a szoftverről, amiről minden olyan gyógytornász álmodott, aki szeretné ugyan egy helyen tudni az összes releváns információt és ugyanott menedzselni a különböző jellegű feladatokat, mégis, még a XXI. században is tollal és papírral felfegyverkezve töltögeti ki a vizsgálati lapokat és a betegek kartonjait.

Az i-Clinic pontosan abban segít neked, amire valóban szükséged van: a hatékonyabb feladatmenedzsmentben és az időspórolásban. Aminek viszont egyenes következménye lesz az, hogy a felesleges időkidobást elengedve, több páciensre jut majd időd, ráadásul a betegeid maguktól is ajánlani fognak téged, látva azt, hogy haladsz a korral és a digitalizációval, hiszen ez bennük is bizalmat kelt.

Korábban már írtunk róla, hogy miben rejlik az i-Clinic hatékonysága. Ez az a szoftver, ami lehetővé teszi a teljeskörű pácienskezelést a betegéletút végig követésével, a naptárad személyre szabását a vizsgálati időpontokkal, csatolt dokumentumokkal, és a különféle rendelési időkkel-helyszínekkel, ami több helyen praktizálva igencsak jól tud jönni.

Ugyanilyen hasznos még például a várólisták létrehozása, a vizsgálati lapok és a gyakorlatsorok testreszabhatósága, a személyes üzenetküldés lehetősége, az emlékeztető e-mail és sms beállítása, valamint a pácienseknek is elérhető személyes felhasználói felület.

  Első ránézésre talán nehéznek tűnik…

 … de megéri rászánni az időt a lehető legtöbb folyamatod digitalizálására, mert órákban mérheted azokat a perceket, amit a rendszer megspórol neked. Talán igénybe fog venni egy kis időt, amíg hozzászoksz egy ennyire komplex rendszer kezeléséhez, de hosszú távon megéri az időbefektetést.

Hiszen:

  • Több időd lesz a meglévő pácienseidre, mivel jelentős időt spórolsz magadnak azzal, hogy nem papíron töltögeted ki a különböző dokumentációkat, ráadásul az iratok rendszerezésére, tárolására
    fordított időt is megtakarítod.
  • Több időd marad a pacientúrád bővítésére, hiszen jól tudjuk, az idő pénz. Nincs ez másként a gyógytornászok esetében sem, nem igaz?
  • A felszabaduló időnek köszönhetően sokkalta több lehetőséged lesz saját magad fejlesztésére és eljárni a szakmai továbbképzésekre, workshopokra, konferenciákra.
  • Megkönnyíti és biztonságos mederben tartja a kapcsolattartást a pácienseiddel, mert az üzenetküldő funkciónak köszönhetően, nem a rendelési idődben fognak felhívni telefonon, hanem küldenek
    egy üzenetet. Amire a saját tempódban és időbeosztásodnak megfelelően válaszolhatsz.

 Ne tarts a digitalizációtól – a technikai készségek könnyedén elsajátíthatók

Tudjuk jól, hogy a különböző generációkból érkező szakemberek eltérő digitális készségekkel rendelkeznek és talán számodra is kihívást jelenthet rögtön átlátni egy ennyire komplex rendszert. Legalábbis kezdetben.

Tartsd szem előtt, hogy az i-Clinic hazai fejlesztésű szoftver, ezért akkor, ha esetleg elakadnál egy folyamat közben vagy valamilyen segítségre lenne szükséged a beállításokhoz, magyar nyelven fogsz a feltett kérdéseidre választ kapni.

Ha szükséged van rá, akkor lépésről lépésre végigvezetünk a teljes folyamaton, de biztosítunk egy teljeskörű használati utasítást is. Nem mellesleg, a program nyelve is magyar, így attól sem kell tartanod, hogy nyelvi akadályok tennék lehetetlenné az i-Clinic használatát.

 Tegyük fel máshogy a kérdést: ugye hajlandó vagy fejlődni azért, hogy több pénzt keress?

Mert az i-Clinic végső soron ebben – is – segít neked. Nemcsak a számtalan megspórolt órával, amit aztán a praxisod ügyfélkörének bővítésére fordíthatsz, hanem az elégedett páciensek személyes ajánlásain keresztül is.

Akik azt fogják érezni, hogy végre egy olyan gyógytornászhoz kerültek, aki lépést tart a XXI. századdal, ráadásként pedig nem a jegyzeteit bújja a foglalkozások elején, hanem teljes mértékben rá, a betegre figyel.

Ezzel a fajta speciális figyelemmel és egy ilyen korszerű, modern rendszer használatával sokkalta magabiztosabbnak, professzionálisabbnak fogsz tűnni. A pácienseid szemében ez bizalmat kelt és hitelességet épít, így jó szívvel fognak hozzád visszajárni, valamint a családtagjaiknak, barátaiknak és ismerőseiknek ajánlani.

Úgyhogy tedd fel magadnak a kérdést: ugye megér néhány órát rászánnod arra, hogy elsajátítsd azt a tudást, amivel magabiztosan eligazodsz majd az i-Clinicben? Az elején befektetett idő hosszútávon, miután átestél az átállási folyamaton, busásan megtérül.

 Mert aki lemarad, kimarad

Elképzelhető, hogy te nem akarod rászánni az időt a praxisod fejlesztésére. Abban viszont biztos lehetsz, hogy a konkurenciád nem fog ilyen könnyelmű döntést hozni. A mai viszonyokat látva ugyanis nem mondhatunk mást, mint azt, hogy a digitalizációban van a jövő, nem a papírban.

Magyarország is lassan, de biztosan elindult ezen az úton és ezalól az egészségügy sem kivétel, gondolj csak a bevezetés alatt álló e-receptekre és e-kórlapokra. Hamarosan el fog jönni az az idő, amikor már a pácienseknek is az lesz az elvárása a gyógytornászával szemben, hogy ne egy nyomtatott A4-es lapon kapja meg a maga kis feladatsorait, vizsgálati eredményeit és a többi dokumentációját, hanem elektronikusan bármikor, bárhol elérhető formátumban.

Jobb lenne erre időben felkészülni és közben még egy kis pénzt is keresni, nem igaz? Akkor kezdd el használni az i-Clinicet még mielőtt a versenytársaid észbe kapnának! Érdeklődj az info@i-clinic.hu e-mail címen további információért.

Kipróbálnád te is az első magyar gyógytornászoknak szánt praxis management szoftvert, ingyen és mindenféle kötelezettség nélkül?