Az i-Clinic nevű homokozó

Fontos dolgokat kell néha tisztázni egy termék bevezetése során. Ezek a dolgok nem csak a hosszú távú működés fenntarthatóságának érdekében kerülnek definiálásra, de az a helyzet, hogy a felhasználóink érdekeit is nagyban szolgálják. És ha ez még nem lenne elég a céget vezérlő filozófiánk alapkövei is.

Fontos kiemelni, hogy nagyon nagyban számítunk a minket követő és szoftverünket használók visszajelzéseire. Ez azért van így, mert ahogy már többször leírtuk, értéket szeretnénk teremteni egy adott körnek, és jelen esetben ebben a körben a gyógytornászok szerepelnek.

Viszont vannak dolgok, amik nem fognak működni.

- Nem fogunk például egy funkciót lefejleszteni egy valakinek. (bár eredetileg egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozunk, csak ebben az esetben azt tisztáznunk kell, hogy egyedi szoftvert fejleszteni nagyon drága tud lenni).

- Egy szoftverfejlesztő cég vagyunk, ahol 12 fejlesztő kolléga dolgozik, akik mögött van 12 család. Páran már tapasztalhattátok, hogy este 10-kor, hajnalban vagy bármikor válaszolok, hogyha megtehetem. Viszont azt nem tehetem meg, hogy egy fizetős, nagyon nagy volumenű munkát letegyek, esetleg a bérek, járulékok elutalását halogassam, amiből ez a 12 család él, azért, mert valakinek mondjuk nem működik a chat (ez direkt egy olyan példa, ami még sehol sem fordult elő) … ebben az esetben az a valaki, akinek ezzel gondja van, fogadja el, hogy várni fog. Főleg, hogy a szoftvert jelenleg ingyen adjuk. Legyen kedves ezt tiszteletben tartani. És ezzel együtt sem fogunk senkit napokig váratni.

-  Nem fogok senki kedvéért egy funkciót, megoldást, problémát prioritásként kezelni. Nagyon pontos ütemtervünk van, amit definiáltunk magunknak. Ez logikusan épül fel, ehhez tartjuk magunkat. Ha valahol sérül ez a logika csak akkor módosítunk, vagy ha apróságról van szó és kedvesek akarunk lenni.

Összefoglalva a lényeg, hogy csináltunk magunknak egy homokozót, amiben mi nagyon hiszünk, nagyon szívesen foglalkozunk vele, és nagyon szívesen engedünk be másokat is játszani, hogy együtt élvezhessük. De az nem fog működni, ha valaki homokot dob a szemünkbe.

Köszönöm, hogy ha megérted a fentieket és ez tényleg nem arról szól, hogy milyen szuperek vagyunk, hanem arról, hogy nem szeretnénk szétaprózódni, mert akkor azt a szoftver is megsínyli. Akkor viszont az válik biztossá, hogy szuperek már nem lehetünk.

 

Jenei Róbert

Kipróbálnád te is az első magyar gyógytornászoknak szánt praxis management szoftvert, ingyen és mindenféle kötelezettség nélkül?