Szoftver gyógytornászoknak, 
gyógytornászokkal kifejlesztve.

 

Ismerd meg Magyarország első rendszerét,
mely menedzseli praxisodat!

 

 

 

 

 

 

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

 

 
 

 

A szakmai munkámat is segíti?

Kedves gyógytornász, most kiteljesedhetsz! A szabadon szerkeszthető vizsgálati lapoknak
hála olyan kérdéssorral dolgozhatsz, amit csak szakmailag jónak tartasz. Ugyanakkor a saját vizsgálati lap mellett a szakma által is elismert vizsgálati lapokat is biztosítjuk, hogy megkönnyítsük a munkádat.

Miért tesz jót a praxisomnak?

Mert mindent kézben tarthatsz, rögzíthetsz és átláthatsz, ami a praxisodhoz kell. Követheted a betegéletutat, személyre szabott gyakorlatsorokat alakíthatsz ki, rögzítheted a viziteket, össze-hasonlíthatod az egyes kezelések utáni állapotokat és eredményeket. Az i-Clinic segítségével a korábbi nehézkes adminisztrációt felváltja a könnyed, gördülékeny praxiskezelés. Időt nyersz – így még többet adhatsz új és meglévő pácienseidnek, amit növekvő bevételeiden is megérzel majd.

Milyen főbb funkciói vannak?

A pácienseket külön menüpontban kezelheted. A naptárban világosan látszik, ki mikor jön hozzád, milyen kezelésre, milyen panasszal, vagy épp melyik héten mikor rendelsz és hol. A
várólistán látod, ki mikor és milyen kezelésre jelentkezett be előre, mennyire sürgős a kezelése. A pácienseknek üzenetet is küldhetsz, ezzel a betegekkel való kommunikáció jelentősen felgyorsul, mindenki megelégedésére.

Miért különleges az i-Clinic?
 

Ez az egyedülálló praxiskezelő szoftver hazai gyógytornászok bevonásával, az ő javaslataik, visszajelzéseik alapján készült. Ebben a műfajban az első Magyarországon, nem találsz hasonlót.

Saját gyakorlatokat is létrehozhatok?

Igen, mi erre biztatunk! Tudjuk, hogy minden terapeuta más-más gyakorlatokat preferál, ezért te is létrehozhatod a saját gyakorlatlistádat, (egyedi leírással, képekkel vagy videókkal). Ezeket a pácienseid számára is elérhetővé teheted, linket küldve az i-Clinic zárt felületéhez.

Kipróbálhatom, megrendelhetem?

Mindkettő! Ha ingyenes demót szeretnél, ide kattints, ha kérdésed van, vagy az előfizetés
részletei érdekelnek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

PRÓBÁLD KI TE MAGAD

 

 
 

Hagyd a stócokban álló papírmunkát! Végezd el adminisztrációs teendőidet online, biztonságos adatkezeléssel!


Használd az okos naptárt, és többet nem veszel el az időpontok sokaságában!


Készíts gyakolatsorokat vagy felmérőket saját idényeid és logikád mentén!


Vagy tedd könyebbé kommunikációdat pácienseiddel!

 

 

 

 

 

 

 

Kérdésed van?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLOGUNKBÓL

Amiért az i-Clinic lesz a legprofibb asszisztensed

Gyakran érzed úgy, hogy azt sem tudod, hol áll a fejed? Mert nem elég, hogy nemsokára jön a következő páciensed és nem volt még időd megnézned az ütemtervet, de 2 újabb időpontot is kellene rögzítened, lezárnod az előző beteg dokumentációját, plusz a közben megcsörrenő telefont is jó lenne felvenni. 

Hol volt, hol nem volt… volt egyszer egy i-Clinic ötlet

Rögös, nem ritkán ködbe vesző, kanyargós utat tettünk meg 2016 októberétől a mai napig bezárólag, amikor végre átnyújthatjuk neked a gyógytornász praxisod Szent Grálját, az i-Clinicet. Ha Te is azt kérdezed, hogy miért vett ilyen hosszú időt igénybe lelkes és elhivatott csapatunknak, hogy végre közreadhassuk a minden igényedet kielégítő szoftverünket, akkor ne csüggedj tovább! Máris elmeséljük!