i-Clinic: az első magyar

praxismenedzsment szoftver

gyógytornászoknak tervezve.

 

Támogatandó a gyógytornászok munkáját a járvány második hullámára

tekintettel 2022. áprilisáig ingyenesen hozzáférést biztosítunk szoftverünkhöz!

 

 

 

 

Gyógytornász vagy?

 

Akkor nagyon jól tudod, hogy milyen az, ha egy fontos testrészünk berozsdásodott. Ha nem működik olyan lazán és flottul, ahogyan az kellene. Ha sürgős javításra szorul, különben abból nagyobb gondok fakadnak.

 

Praxisod számára az adminisztráció épp olyan, mint páciensed számára egy erősen leterhelt nagyízület. Ha ezen a területen problémák vannak, annak az egész mozgékonyság kárát látja.

 

Ha az alábbi jeleket tapasztalod, akkor szinte biztos, hogy döcög az adminisztrációd, és ez már szakmai munkád sikerét, eredményességedet veszélyezteti:

 

 

A papírmunka lassan teljesen

beborít.

Már rég rájöttél, a páciensek adatlapjait nyilvántartani ebben a kezdetleges formában képtelenség, hát még frissíteni őket, vagy meglátni a haladást. Nehezen látod át, mikor mi következik éppen, ki mennyit fejlődött, miből áll a páciens következő vizitje. Ha üresedés támad egy lemondott időpont miatt, nem tudod feltölteni, mert mire észreveszed, hogy értesíteni kellene valakit, már rég jön a következő beteg…

Akár napi több órát is felemészt a

nyilvántartás.

A vizsgálati lapok kezelése, a gyakorlatsorok összeállítása, a páciensekkel való telefonos, e-mailes kapcsolattartás. Bosszantó, hogy nem tudod kézben tartani a praxissal kapcsolatos információkat, hogy nemcsak az idő, de az értékes adatok kifolynak a kezedből, pedig jól tudod, hogy mennyi értékes következtetés rejtenek.

Tele vagy ötlettel, de nincs idő

megvalósítani, lehúz a nehézkes

ügyvitel.

Szeretnél minél több személyre szabott gyakorlatot készíteni betegeidnek, de erre már végképp nem jut idő a papírokkal, az összeollózott word-dokumentumokkal való hadakozásban. Álmod, hogy saját videót készítesz mindenkinek, hogy fotókkal dokumentálsz, de az álom csak nem akar valóra válni a folytonos időhiányban.

 

 

 

 

Mit szólnál, ha azt mondanánk ez mind

valóság lehet?

 

Ha szeretnéd, hogy praxisod olajozottan működjön, és hogy te magad is kiteljesedj, ne is gondolkozz tovább, kérd most a 2022. áprilisáig tartó ingyenes i-Clinic-próbaverziót!

 

 

 

 

 

 

 

 

Az i-Clinic felturbózza a

 

berozsdásodott adminisztrációt

 

Egyetlen webes eszközben megkapsz mindent, ami csak egy gyógytornásznak ahhoz kell, hogy a betegeit elégedetté tegye (és hogy ezáltal bevételeit is növelje.)

 

  • A betegéletút minden állomását pontosan rögzítheted.
  • Összehasonlíthatod a kezelés előtti és utáni állapotokat.
  • Alapos, saját kérdésekből álló vizsgálati lapot készíthetsz.
  • Könnyen kezelhető naptárban követheted, ki mikor következik.
  • Várólistát hozhatsz létre pácienseidnek, üzenetet küldhetsz nekik.
  • Akár több helyszín és terapeuta is kezelhető egyszerre, ha rendelőről van szó.
  • Személyre szabott gyakorlatokat kreálhatsz, képekkel, leírással, videóval, ezekhez hozzáférést küldhetsz páciensednek.

Az i-Clinicet azoknak a gyógytornászoknak terveztük, akik nem elégednek meg azzal, ha valami éppen csak működik.

Ha egy fájós vállból épp úgy ki akarják hozni a legjobbat, mint a döcögő adminisztrációtól lelassult praxisukból.

 

 

 

 

Gyógytornászok bevonásával készült – neked!

 

Ez az első olyan praxismenedzsment-szoftver, amely kizárólag gyógytornászoknak készült, az ő bevonásukkal, tesztelésük mellett. Az i-Clinic ezért azonnal hozzád idomul, mintha mindig is a munkád része lett volna.

 

 

 

 

 

Kérd a 2022. áprilisáig tartó ingyenes próbaverziót!

 

Add meg az alábbi adatokat, kattints a gombra és máris megkezdheted a száguldást a gördülékenyen működő gyógytornász-praxisok szupersztrádáján!

 

Mi fog történni ha megadod az adataid? Egy kollégánk ellenőrzi, hogy tényleg létező személy, gyógytornász vagy-e? Rád fog keresni interneten, Facebookon. Ha megtalál, akkor a következő munkanapon küldjük neked az itt megadott e-mail címedre a regisztrációd elvégzéséhez szükséges jelszót.

 

 

 

Kérdeznél a teszt időszakról? 

 

 

Csak bátran, mi ugrásra készen várjuk, mire vagy kíváncsi és küldjük a választ! Írj az 
info@i-clinic.hu címre vagy kérdezz tőlünk bátran Facebook oldalunkon!